Wraps met avocado, tonijn & pistachenoten

Ingrediënten

  • wraps

  • tonijn in blik

  • mayonaise

  • rode ui of lente-ui

  • avocado

  • citroensap

  • verse koriander

  • geroosterde pistachenoten

  • rucola

Bereiding

Snelle lunch, tussendoortje of volwaardig avondmaal, met een stevig gevulde wrap zit je altijd goed.

Laat de tonijn uit blik goed uitlekken en meng met wat mayonaise. Breng op smaak met peper, zout en gesnipperde rode ui of ringetjes pijpajuin. Snij de avocado in de lengte door, haal de pit eruit en snij het vruchtvlees in plakjes. Besprenkel met citroensap en verse koriander. 

Besmeer de wraps met de tonijnsla, strooi er gehakte geroosterde pistachenoten over en schik de avocado en wat rucola op elke wrap. Rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en bewaar in de koelkast als je ze niet meteen gaat opeten.

Previous
Previous

Panna cotta met rode vruchten

Next
Next

Amandelhazelnootkoekjes