Pannenkoekenrolletjes met framboos en witte chocolade
Ingrediënten
pannenkoeken
volle room
witte chocolade
gelatine
frambozen
frambozencoulis
Bereiding
Bak pannenkoeken en laat ze afkoelen, of gebruik kant-en-klare pannenkoeken uit de winkel. Warm 400 ml room in een pannetje en voeg hier 100 gram witte chocolade van goede kwaliteit in blokjes aan toe. Roer tot alle chocolade gesmolten is, en laat ondertussen 4 blaadjes gelatine weken in koud water. Knijp de blaadjes uit en roer de gelatine onder de chocoladeroom tot het volledig opgelost is. Laat het mengsel afkoelen en zet een uur in de koelkast tot het ietwat opgesteven is.
Smeer elke pannenkoek in met een dikke laag chocoladeroom en rol stevig op. Laat de pannenkoeken nog even verder opstijven op een koele plaats. Snij elke pannenkoek in reepjes en serveer met frambozencoulis en verse frambozen.