Kokos panna cotta met mangopassiecoulis en frambozen

Ingrediënten

  • kokosmelk

  • vanillesuiker

  • gelatinepoeder

  • volle room

  • poedersuiker

  • limoensap

  • mango

  • citroensap

  • passievrucht

  • suikersiroop

  • frambozen

Bereiding

Verwarm 300 ml volle kokosmelk in een pannetje tot net voor het kookpunt. Voeg 1 zakje vanillesuiker toe. Laat ondertussen 10 gram gelatinepoeder wellen in een scheut water. Haal de pan van het vuur, los de gelatine op in de kokosmelk en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Klop 200 ml volle room stijf met 50 gram poedersuiker. Voeg de afgekoelde kokosmelk beetje bij beetje toe tot je een egaal mengsel hebt. Breng op smaak met een scheutje limoensap, en proef of de mousse zoet genoeg is naar je smaak. 


Pureer voor de coulis 1 geschilde mango met het sap van 1 citroen, het sap van 3 passievruchten en een eetlepel suikersiroop. Proef of het zoet/zuur genoeg is.  


Giet de panna cotta in een zestal mooie glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren een laagje coulis toe en garneer met enkele frambozen.

Previous
Previous

Amandelhazelnootkoekjes

Next
Next

Broodpudding