Salade geitenkaas met krokant notenkorstje

Ingrediënten

  • notenmengeling

  • panko (paneermeel)

  • sesamzaad

  • ei

  • geitenkaasjes

  • bloem

  • olie

  • sla

  • fruit

  • mosterddressing

  • brood

Bereiding

Plet de noten en meng ze met wat panko en sesamzaad. Klop een eitje los in een apart potje. Snij de ronde geitenkaasjes horizontaal door als ze nogal dik zijn. Bestrooi met bloem, haal ze dan door het ei en druk ze aan beide zijden in de notenmengeling. 

Bak de geitenkaas in de pan met wat olie of in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat krokant. Serveer de kaas warm met honing, sla, mosterddressing, fruit en een lekker stuk brood.

Variatie

Voor de vleeseters: ook lekker met spek erbij natuurlijk, een klassieke combinatie.

Previous
Previous

Salade met gerookte kip, manouri en aardbeien

Next
Next

Parelhoenfilets met amandel-saffraansaus