Enchilada

Ingrediënten

  • rode ui

  • look

  • paprika

  • zwarte bonen (blik)

  • tomatensaus

  • chilipoeder

  • gehakt

  • paprikapoeder

  • oregano

  • gemalen komijn

  • wraps

  • tortillachips

  • mozzarella

  • cheddar

  • verse koriander

  • zure room

  • avocado

Bereiding

Fruit de gesnipperde rode ui en een geperst teentje look in olijfolie. Was en snij 2 verschillende kleuren paprika in blokjes. Roerbak de paprika even mee en voeg dan een blikje zwarte bonen en een pot tomatensaus toe. Liefhebbers van pikant voegen ook wat hete peper toe. Bak het gehakt rul in wat olie, breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder, oregano en gemalen komijn en voeg toe aan de saus.

Vet een ovenschotel in. Leg op elke wrap wat van het gehaktmengsel, rol ze strak op en leg ze naast elkaar in de ovenschotel. Bestrooi met geplette tortillachips, geraspte mozzarella en cheddar. Zet de enchilada's kort in de oven op 200° tot de kaas gesmolten is en serveer met een fris slaatje, verse koriander, zure room en avocado.

Previous
Previous

Zuiderse ovenschotel met kip en gnocchi

Next
Next

Pastilla met kip