Inloggen

Log in om je favoriete recepten te bewaren, notities te maken en de inhoud van je keukenkast te wijzigen.



Pastasalade met tonijn, vadouvan kikkererwten, tuinkruiden en zeekraalmayonaise

Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng met wat zeekraalmayonaise. Laat verder afkoelen terwijl je de andere ingrediënten klaarzet.

Kook per persoon een eitje. Bak de kikkererwten knapperig in een scheutje olie en breng op smaak met zeezout en vadouvankruiden. Snij de komkommer in schijfjes en de kerstomaatjes doormidden. Giet tonijn uit blik (in eigen nat) af.

Meng de afgekoelde pasta met de krokante kikkererwten, de komkommer en de stukjes tonijn. Bestrooi met gehakte pistachenoten, kappertjes en verse smaakmakers uit de tuin zoals peterselie, pijpajuin en Indische kersblaadjes. Snij de eitjes midden door en leg ze bovenop de pastasalade.