Inloggen

Log in om je favoriete recepten te bewaren, notities te maken en de inhoud van je keukenkast te wijzigen.



Chocoladegranola met kokos en noten

Meng in een kom 150 gram droge havermoutvlokken met 30 gram gehakte walnoten, 30 gram gehakte amandelen, 4 eetlepels kokospoeder, 3 eetlepels ongezoet cacaopoeder, een zakje vanillesuiker, een snuifje zeezout, 5 eetlepels golden syrup (of een andere karamelsiroop of honing) en 4 eetlepels kokosolie. Spreid het mengsel uit op een met bakpapier beklede bakplaat.

Zet 15 minuten in de oven op 170° en schep halverwege de baktijd het mengsel goed om. Hou goed in de gaten dat de granola niet verbrandt, draai je oven anders wat lager of haal het er vroeger uit. Laat afkoelen en doe de muesli in een bokaal.

Lekker met Griekse of vanilleyoghurt en rood fruit!