Inloggen

Log in om je favoriete recepten te bewaren, notities te maken en de inhoud van je keukenkast te wijzigen.



Kokos panna cotta met exotische coulis en frambozen

Verwarm 300 ml kokosmelk in een pannetje tot net voor het kookpunt. Voeg 1 zakje vanillesuiker toe. Laat ondertussen 10 gram gelatinepoeder wellen in een scheut water. Haal de pan van het vuur, los de gelatine op in de kokosmelk en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

Klop 200 ml volle room stijf met 50 gram bloemsuiker. Voeg de kokosmelk beetje bij beetje toe tot je een egaal mengsel hebt. Breng op smaak met een scheutje limoensap, en proef of de mousse zoet genoeg is naar je smaak.

Giet in een zestal mooie glaasjes en laat opstijven in de koelkast. Voeg vlak voor het serveren een laagje mango- of passievruchtencoulis toe (kant-en-klaar of de vruchten pureren met wat suiker en zeven) en garneer met enkele frambozen.