Inloggen

Log in om je favoriete recepten te bewaren, notities te maken en de inhoud van je keukenkast te wijzigen.



Flaugnarde met rood fruit en amandelen

Mix 250 ml volle room met 50 gram hazelnootpoeder, 50 gram bloem, 100 gram lichtbruine cassonadesuiker, een snuifje zout en vanille, 2 eieren en 2 extra eigelen tot een glad beslag.

Vet een ovenschotel in, en verdeel 2 bakjes bessen en 2 bakjes frambozen gelijkmatig over de bodem. Je kunt ook diepvriesfruit gebruiken. Bestrooi met suiker en giet het beslag over het fruit. Bestrooi het beslag met amandelschilfers en zet de puddingtaart 25 à 35 minuten in een oven van 180°. Als de bovenkant al bruin wordt terwijl de onderkant nog te lopend is, kun je de ovenschotel best afdekken met wat aluminiumfolie en wat lager in de oven zetten.

Serveer lauwwarm, bestrooid met poedersuiker en/of met een bolletje roomijs.